Menštruačný kalendár

Záznam o menštruácii

Začiatok menštruácie:
Koniec menštruácie:
Poznámka:

Zatvoriť okno

Záznam o hmotnosti

Dátum:
Hmotnosť:

Zatvoriť okno

Záznam o bazálnej teplote

Dátum:
Teplota:

Zatvoriť okno

Pomôžte nám aj sebe - pozvite kamarátky

Veľmi nás teší, že našu aplikáciu pre ženy aktívne vyžívate. Veríme, že sa Vám páčia funkcie, ktoré pre Vás tento kalendár poskytuje.
Vývoj nášho Kalendára pre ženy závisí aj od počtu žien, ktoré ho používajú. Vaším najväčším ocenením pre nás bude, ak o tejto aplikácii dáte vedieť svojim kamarátkam. Stojí vás to len pár sekúnd času, no nám to veľmi pomôže - budeme mať do budúcnosti o to väčší dôvod dorábať nové funkcie do kalendára.

Za každú pomoc Vám veľmi pekne ďakujeme!



www.zienky.com - kalendár pre ženy

12.11.2011

..kalendár pre ženy..

Tento portál je venovaný predovšetkým ženám. Po zaregistrovaní sa si môže každá žena viesť svoje vlastné záznamy. Kalendár momentálne poskytuje dve možnosti - zaznamenávanie menštruácie a zaznamenávanie hmotnosti.


Po zadaní Vašej menštruácie sa Vám automaticky vypočítajú termíny očakávaných menštruácií a rovnako aj plodné dni.


Ako náš menštruačný kalendár počíta plodné dni?

Plodné dni sú vypočítané na základe ovulácie. Ovulácia štandardne nastáva 14 dní (tento čas sa však môže u každej ženy meniť) pred nasledujúcou menštruáciou. V čase ovulácie je vajíčko schopné prijať spermiu a práve vtedy nastáva oplodnenie. Okrem toho je dôležitý aj fakt, že spermie sú v tele ženy schopné prežiť aj 4 dni. Preto vedia za ideálnych podmienok "vyčkať" na ovuláciu aj 4 dni. Na základe týchto faktov je zrejmé vypočítavanie plodných a neplodných dní v našom kalendári.

Vzhľadom k tomu, že ovuláciu môžeme len predpokladať (keďže sa vypočítava z nasledujúcej menštruácie - a tú nevieme na 100% určiť), neodporúča sa najmä pre ženy s nepravidelnou menštruáciou zamieňať si metódu plodných a neplodných dní s antikoncepciou. Portál www.zienky.com nenesie žiadnu zodpovednosť za škody spôsobené používaním nášho kalendára.


V kalendári hmotností môžete prehľadne sledovať vývoj Vašej váhy. V grafe rýchlo a jasne uvidíte, akým smerom sa Vaša hmotnosť uberá.


Novinkou je aplikácia pre facebook, ktorá poskytuje prakticky rovnaké funkcie ako náš portál, bez potreby registrácie z našej stránky. Spustením fb aplikácie sa automaticky u nás zaregistrujete a tým ziskáte svoj vlastný účet na našom portáli.



Diskusia

Prispej aj ty svojím názorom či otázkou k tomuto článku:

Tvoja prezývka:

Text správy:

 


Diskutujúci:


Zatiaľ sa v tejto diskusii nenachádza žiaden komentár. Zanechaj nám ho Ty.